L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera continua portant a terme diverses accions per fomentar la recollida selectiva de matèria orgànica emmarcades dintre de la campanya posada en marxa el passat mes de setembre. En aquest sentit, a partir del divendres d’aquesta setmana s’instal·laran punts informatius al PLa de Can Sala i al barri del Virgili, Temple i Ca l’Abril.

Concretament l’11 de novembre de quatre a cinc de la tarda la ubicació serà davant l’escola Matagalls, el 18 de novembre també de quatre a cinc l’acció es farà davant l’Escola La Tordera i el divendres 25 de novembre es desplaçarà al camí Vell de Sant Celoni, al davant del Caprabo de cinc a sis de la tarda. I cada dissabte, es continua fent de nou del matí a una del migdia a la plaça de la Vila, en hores de mercat setmanal. En aquests punts a més d’informació s’entrega a les famílies cubells airejats i bosses compostables, per poder separar les restes de menjar.

I per seguir facilitant el reciclatge i mantenir el bons resultats de quantitat i qualitat de la matèria orgànica que s’està recollint, l’Ajuntament seguirà facilitant bosses compostables de forma gratuïta a les llars del municipi. L’entrega es portarà a terme mitjançant dos lliuraments l’any, un al mes de gener i l’altre al mes de juny.

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

disset − un =