Crear sinèrgies i acostar l’administració a les empreses del territori és on s’emmarquen les visites institucionals que han fet l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia i la regidora de Promoció Econòmica, Magalí Miracle a les empreses químiques Laboratoris Feltor i Delta Tecnic, situades al polígon Industrial Molí de Les Planes.

En la visita guiada a les instal·lacions l’alcalde i la regidora han pogut comprovar l’activitat productiva i l’equip humà. També han pogut constatar el moviment que hi ha en el polígon industrial que transcorre a tocar de la carretera C-35 on es concentren una bona part de les empreses de Sant Celoni.

Entre aquestes dues empreses es generen prop de 400 llocs de treball directes, a banda dels indirectes i, segons que han manifestat els polítics celonins “són empreses compromeses amb el desenvolupament socioeconòmic local i la millora dels serveis del polígon.

Aquesta ha estat la primera visita instituicional d’un programa que impulsa el coneixement del teixit industrial i el dia a dia de les empreses, les seves necessitats lligades al territori i la generació de noves sinèrgies.

Comparteix...

Deixa un comentari

un × tres =