L’Ajuntament de Sant Celoni amb el suport de la Cambra territorial del Vallès Oriental, convoca una jornada adreçada a les empreses ubicades als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del municipi per fomentar l’adopció de les noves tecnologies i sensibilitzar sobre els avantatges competitius que comporta.

La trobada es celebrarà el pròxim divendres 24 de febrer a Sax Sala- Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny, a Sant Celoni, i comptarà amb la intervenció de l’alcalde del municipi, Raül Garcia. S’introduirà a les empreses participants quin és l’entorn digital actual i la necessitat de la transformació digital. Així mateix, la sessió comptarà amb un col·loqui amb empreses centrat en les necessitats actuals de digitalització i una exposició de les línies d’ajuts disponibles per a les empreses.  

Aquesta acció s’emmarca en el Pla de digitalització de les empreses instal·lades als PAE de Sant Celoni, un projecte del govern municipal per ajudar al teixit empresarial del municipi a millorar la seva competitivitat i potenciar la transferència de coneixement tecnològic amb l’assessorament d’experts/es.

El pla consta de diferents fases. Per una banda, es duran a terme accions de difusió i sensibilització sobre la implementació de noves tecnologies i eines avançades basades en blockchain, ciberseguretat, IoT i IA, entre d’altres. I, per altra banda, també s’elaboraran plans de digitalització personalitzats on s’avaluarà la maduresa digital de les empreses participants i les actuacions necessàries per encetar la seva transformació, així com es brindarà suport i acompanyament per a la resolució de dubtes i consultes durant el procés d’implantació del pla.
 
A través d’aquestes accions el pla vol posar el focus en la necessitat de desenvolupar una estratègia digital corporativa adequada abans de sol·licitar ajuts i subvencions per a la digitalització. En aquest sentit, el pla d’acció resultant de l’anàlisi no requerirà una execució immediata, sinó que ajudarà a fixar les necessitats de l’empresa i identificar quina tecnologia es necessita per cobrir-les i maximitzar els beneficis un cop s’apliqui.

Comparteix...

Deixa un comentari

vint − vuit =