L’Ajuntament de Sant Celoni ha signat un conveni de col·laboració per a la dinamització empresarial del territori amb PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), amb l’objectiu d’incrementar el suport a les micro, petites i mitjanes empreses locals i fomentar l’activitat econòmica en el territori.

L’acte ha estat encapçalat per l’alcalde, Eduard vallhonesta i el president de PIMEC Vallès Oriental, Daniel Boil. Ha estat acompanyats per la regidora de Promoció econòmica i Ocupació, Sandra Navarro i el Secretari General de PIMEC, Josep Ginesta.

Per l’alcalde Eduard Vallhonesta, “la signatura d’aquest conveni permetrà a ambdues institucions col·laborar de forma més coordinada i alineada, compartint i optimitzant recursos, per tal d’assolir la màxima eficiència en les accions d’impuls de l’activitat econòmica i en els serveis que es posen a disposició de les empreses”.

En aquesta línia, Sandra Navarro ha explicat que “l’àrea de Promoció econòmica té com a objectiu essencial l’adaptació a les necessitats de les empreses instal·lades en el territori, per tal de millorar la competitivitat empresarial i territorial, tot fomentant ocupació estable i de qualitat”.

Comparteix...

Deixa un comentari

15 − dos =