Javier Sánchez Camacho ha acceptat ser el pregoner del pròxim Aplec del Remei, l’any del 30è aniversari de l’agermanament entre els dos pobles

L’alcalde d’Arjona, Javier Sánchez, ha fet aquest migdia una visita llampec a Santa Maria de Palautordera i ha aprofitat l’ocasió per reunir-se amb l’alcalde de Palau, Jordi Xena, i saludar una representació de la gran quantitat de veïns palauencs que tenen els seus origens en aquest municipi de la província de Jaén. Els dos pobles celebren enguany el seu 30è aniversari de l’agermanament dels dos pobles.

Jordi Xena ha recordat que la relació entre Santa Maria de Palautordera i Arjona és molt especial perquè els arjoneros que anys enrere van deixar el seu poble per establir-se a Palau “són molt bona gent i s’han integrat molt bé sense oblidar ni renunciar mai els seus orígens i ara, la segona generació ja se senten palauencs i entre tots fem millor el poble”. Xena ha recordat que en la passada Festa Major del Remei l’agermanament entre els dos pobles ja hi va tenir una pinzellada amb el passi de diapositives i un tast de migues. L’alcalde de Palau ha anunciat avui que en el proper Aplec del Remei la programació festiva girarà molt al voltant d’Arjona i Javier Sánchez ha acceptat ser-ne el pregoner el pròxim mes d’octubre.

L’alcalde d’Arjona ha dit que tenia una obligació moral de visitar Santa Maria de Palautordera i ha aprofitat el moment que li venia de pas camí de França, però diu que els desitjos a vegades es compleixen amb moltes dificultats però “vosaltres vareu venir aquí us heu integrat i m’agrada veure-us somriure i feliços i això em recompensa. Us agraeixo aquest moment.”, ha assegurat Javier Sánchez.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats