El mercat setmanal d’aquest dimecres  18 de març a Sant Celoni està anul·lat definitivament. Ho ha confirmat a www.laviladigital.com l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia. L’objetiu és prioritzar el fet d’evitar que la gent es trobi “i no creiem que es puguin portar a terme les mesures de precaució de distància que es recomanen per no contagiar el virus”, ha dit Raül Garcia.

Des de l’Ajuntament es vol prioritzar al màxim evitar mals majors i per això es considera que és millor anul·lar-lo ja que des del decret d’Estat d’Alarma la gent té altres alternatives per autoabastament i, en aquest sentit, no cal jugar-se-la mantenint un mercat de productes frescos.

La setmana passada en una de les mesures preventives anunciades pel govern municipal va ser precisament la d’anul·lar el mercat setmanal dels dimecres 18 i 25 de març, de la mateixa manera que ho van fer altres consistoris. Amb tot i això, poc després el Departament d’Agricultura va permetre els mercats només amb productes frescos i les parades separades prudencialment unes de les altres. Malgrat aquest permís, l’Ajuntament de sant Celoni prefereix guiar-se per la prudència.

També pots llegir

El Baix Montseny es queda sense mercat setmanal durant quinze dies per contenir el coronavirus

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

13 + dos =