Des de fa temps l’empresa Savills Aguirre Newman està treballant per trobar una sortida a la situació del Centre Comercial Altrium i poder generar activitat en un espai que des del començament ha tingut problemes de diverses índole.

En aquest sentit, des del passat 30 de novembre de 2019, el CC Altrium disposa de llicències per comercialitzar els locals vuits del mateix; cosa que fins ara no tenia. Des d’aquesta data, s’ha posat èmfasi i s’ha estat treballant amb la propietat, per intentar incrementar el nombre d’operadors/llogaters, tant la cartera que ja hi havia, com els que s’han interessat per saber les propostes econòmiques per poder operar. Els responsables de portar a terme aquesta feina expliquen que també s’ha contactat amb diferents operadors locals i d’àmbit més nacional;  “tot i que no és senzill reflotar aquest Centre comercial que porta tant temps buit”.

Tanmateix, des de fa dos mesos, s’està treballant conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Celoni, per poder veure quines possibilitats té el centre. La idea és buscar una solució a aquest centre comercial i donar-li algun tipus de sortida a mig termini, tant pel propi centre, la propietat i com pel poble de Sant Celoni.

La crisi sanitària de la Covid-19 també ha influït de manera negativa els intents de reflotar l’Altrium. Des de mitjans del mes de març moltes de les negociacions que s’estaven duent a terme s’han aturat, han quedat suspeses o s’han replantejat el no venir al centre comercial, bàsicament per por. “Seguim treballant, per tornar a emprendre negociacions no acabades i contactant amb nous operadors, per tal que puguin venir aviat a l’Altrium. Sabem la importància que seria un primer i l’efecte positiu per nosaltres”.

El centre comercial Altrium

El centre comercial Altrium compta amb una superfície bruta de 13.200 m2 i es la única superficie comercial que té oferta de Cinemes al voltant del poble de Sant Celoni. Les afluencies del centre de l’any passat, van ser de més de mig milió de visitants l’any, que en realitat són bastant més; doncs el centre comercial recopila només tickets venuts sense tenir en compte la gent que ve i no compra.

Està distribuït en tres plantes. A la planta baixa hi ha operadors/llogaters com un supermercat i botigues de telefonia mòbil, a més d’un aparcament exterior amb 44 places.  A la primera planta hi ha l’oferta d’oci amb cinc sales de cinema. Al sòterrani hi ha un taller mecànic a més duna zona d’aparcament amb 433 places i un petit moll de càrrega i descàrrega.

A banda d’aquesta oferta també hi ha a les zones comuns de la planta 0 una botiga de carcasses i accessoris per telefonia i aquest estiu passat  també s’hi han instal·lat màquines que fan de complement als altres serveis. Una màquina de boles, un fotomaton i una màquina d’Instagram, que imprimeix fotografies de les principals xarxes socials (Instagram i Facebook). També del propi telèfon de l’usuari que ho faci servir, fotografies guardades a la galeria del seu dispositiu.

A finals de setembre o començament d’octubre, està previst instal·lar una plataforma de màquines infantils per a nens

 

Comparteix...

Deixa un comentari

14 − 12 =