La karateca palauenca, Judit Camacho, va participar aquest dissabte 8 d’octubre al campionat de Catalunya de karate cadet, júnior, sub 21 que s’ha celebrat a Montornès  proclamant-se campiona a la categoria kumite sub21 – 50 kg.

La karateca continua entrenant al Club Esportiu Nokachi per a preparar les diferents fases de preselecció amb la Federació Catalana de karate per poder participar en el campionat d’Espanya. La competidora agraeix el suport dels seus companys, dels seus entrenadors i de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

En aquesta mateixa competició, els competidors del Karate Club Just de Sant Celoni han aconseguit dues medalles d’or i dues de bronze en l’especialitat de kumite: Júlia Just (or) en Cadet femení de -61 kg; Anastasia Geleta (or) en júnior femení de -53 Kg.; Irene Valderas (bronze) en júnior femení de -59 Kg.; Roger Portes (bronze) en júnior masculí de -61 Kg.

Amb aquests resultats podran participaran als entrenaments de la FCK a les instal·lacions de CAR per preparar el pròxim Campionat d’ Espanya Cadet, Junior i Sub 21 que se celebrarà  els dies 25, 26 i 27 de novembre a Pontevedra.   

 

Joan Just guanya a Ciudad Palma del Río

D’altra banda, el karateca del KCJ de Sant Celoni, Joan Just Clopés, ha guanyat la medalla d’or en el XIII Torneo Internacional  Ciudad Palma del Río (Cordoba) en l’especialitat de kumite en la categoria Sub 21 masculí de -75 kg., després de realitzar quatre competidors de gran nivell.

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

catorze + 3 =