Una cinquantena de veïns fan costat a la protesta començada per Ana del Castillo perquè es col·loquin reductors de velocitat al carrer Pensament d’aquesta urbanització de sant Antoni de VilamajorL’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la presidenta del PP i ara la Casa Reial. Tot aquest recorregut és el que està fent la protesta encapçalada per la veïna d’Alfou, Ana del Castillo, a la qual s’hi han sumat un grup de veïns d’aquesta urbanització vilamajorenca i que han començat una campanya de recollida de signatures per aconseguir que es col·loquin reductors de velocitat al carrer Pensament de la urbanització. Els antecedents vénen de lluny, del passat mes de de desembre, quan la veïna va denunciar a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor que la seva filla va estar a punt de ser atropellada per un cotxe que corria a molta velocitat.

Mitjançant una carta, que aquests darrers dies es fa córrer per les xarxes socials, Ana del Castillo assegura que l’Ajuntament no ha fet cas de la denúncia i etziba que “està clar que la vida de la meva filla per ells no val res”. També explica que s’ha posat en contacte amb la Diputació de Barcelona i els serveis tècnics van visitar la zona emetent un informe on diuen que l’ajuntament té competències per instal·lar reductors de velocitat. Tanmateix, ha traslladat la problemàtica a la Generalitat de Catalunya i assegura que “ens ha brindat la seva col·laboració. La meva denúncia va arribar fins a Artur Mas i em va contestar Joan Vidal de Ciurana, director de l’oficina del president”.

Aquesta veïna d’Alfou assegura que no pararà fins que s’instal·lin reductors de velocitat i, per això ha fet un pas més. La setmana passada va demanar ajuda a la presidenta del Partit Popular, Alícia Sánchez Camacho perquè li doni un cop de mà per trobar una solució al cas. La cosa, però, no ha parat aquí i avui s’ha sabut que també va enviar una carta a la Casa Reial a finals del mes de febrer i que ara han rebut una resposta. Els represenjtants de la Corona han traslladat la petició a l’Ajuntament perquè determini el que cregui convenient.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats