Les noves instal·lacions de l’Escola Ginebró ja són una realitat. La inauguració es va fer dijous de la setmana passada, 26 d’octubre, amb una festa multitudinària i emotiva. L’alcalde de Llinars del Vallès Martí Pujol, la societat coral Amics de la Unió i la Colla Giola van ser alguns dels assistents de luxe d’una jornada que va comptar amb la participació de molts alumnes, pares i familiars de l’escola i que va culminar amb la plantació simbòlica del ginebró.

Els assistents van poder visitar el nou edifici de 1.260 m², i on hi estudien des d’inicis de curs els alumnes de l’etapa 10-14, batxillerat i cicles formatius. D’aquesta manera, uns 450 joves han deixat enrere les instal·lacions de Cardedeu per establir-se definitivament a Llinars del Vallès, en un únic complex educatiu de més de 31.500 m².
 
Les noves instal·lacions es caracteritzen per comptar amb els equipaments més moderns per a la docència i per la gran entrada de llum natural a totes les aules. Destaquen els tres laboratoris (física, química i biologia), la biblioteca, el taller de tecnologia i les aules de música, plàstica, dibuix tècnic i reforç. A més, a la part exterior hi ha un porxo i una terrassa de 130 m² per a les hores lliures i d’esbarjo.

Plantant un ginebró al pati de l’escola. FOTO: Escola Ginebró

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × 1 =