Del 16 al 24 i el 30 de setembre Vallgorguina viurà una nova edició de la Festa Major de la Mercè amb un munt d’activitats programades que durant mesos les entitats socials, esportives, particulars han anat coent a foc lent per assaborir-la amb intensitat amb veïns, veïnes i visitants.
Un programa que recull una mica de tot pensant i per a totes les edats. Activitats infantils, esportives, teatre, concerts de música, àpats populars, cercaviles, bastoners, exposicions i, esclar, la competició entre Guillots i Senglars, que tenyiran el poble de verd i taronja, en són un exemple.

Però, en qualsevol cas, una de les grans novetats d’aquesta Festa Major de la Mercè, la trobarem el diumenge dia 24 de setembre amb una exhibició de colles castelleres fent pinya al camp de futbol a les 12 del migdia que tal com reconeix l’alcalde Joan Mora “una activitat que ens farà gaudir i patir al mateix temps mentre s’aixequen magnífiques figures humanes”. Hi participaran la Colla Castellera Minyons de Santa Cristina d’Aro, els Xics de Riells i Castellers de Castellar del Vallès.

Si bé aquesta serà una novetat popular i col·lectiva, hi ha una altra novetat relacionada amb les noves tecnologies. Tothom qui vulgui gaudir de la Festa Major de la Mercè des del seu mòbil podrà descarregar-se l’aplicació de l’Ajuntament de Vallgorguina “El meu poble” ja que entre d’altres coses es podrà consultar tot el programa de la Festa Major i altres informacions d’interès pel present i el futur de Vallgorguina.
La presentació del programa de la Festa Major tindrà el dia 1 de setembre.

Minyons de santa Cristina d’Aro. FOTO: http://www.minyonsdesantacristina.cat

Comparteix...

Deixa un comentari

divuit − 14 =