Aquest cap de setmana, 2 i 3 de desembre, tindrà lloc la XXI Fira dels Torrons de Llinars del Vallès, una edició que presenta algunes novetats, com la fusió de música i espectacles amb gastronomia. El Tast “a la carpa” que oferirà el 1r concurs de cuina per a joves cuiners coordinat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental. Per altra banda es podrà gaudir de sessions de show cooking, maridatges, etc. I a la plaça dels Països Catalans, hi haurà les parades de sempre i un nou market “a la carpa”.

En aquest primer concurs participaran alumnes de cursos PFI de Cuina i Serveis a la Restauració de la comarca. El dissabte 2 de desembre a les 11 h tindrà lloc la primera classificatòria i a les 12.30 h la segona. D’aquestes sortiran els dos equips que diumenge 3 de desembre a les 11.30 h competiran per ser els guanyadors d’aquest concurs.

La gastronomia serà, per tant, la gran protagonista d’aquesta XXI edició de la fira, la premissa de la qual és: “La cuina amb productes de temporada i proximitat: primers plats” . A més, i seguint la tònica de la Fira, seran plats pensats per a les festes de Nadal.

Consulta el programa de la fira (+ info)

XXI Fira de Torrons a Llinars del Vallès

Comparteix...

Deixa un comentari

setze + quatre =