També han rebut guardons Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Arbúcies i Vilalba Sasserra

La Unió de Botiguers de Llinars del Vallès ha rebut aquesta nit passada el premi Col·lectius florits que concedeix que concedeix l’entitat Viles Florides. El lliurament del guardó es va fer en un acte celebrat a Sant Hilari Sacalm, al qual hi va assistir el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Jordi Ciuraneta. Per participar en aquesta categoria es tenen en compte totes aquelles actuacions dutes a terme per entitats del sector educatiu, formatiu i del tercer sector. Es reconeixen aquelles entitats que treballen en la conservació del patrimoni natural i en la recuperació i conservació de la biodiversitat en diferents àmbits, així com en les activitats d’educació, formació, conscienciació ambiental i de difusió de la jardineria i l’art floral.

La UBIC de Llinars del Vallès va potenciar la seva campanya de Llinars vila florida el passat mes de juliol en la celebració de la segona edició Open Night. Les botigues van engalanar tots els carrers del nucli comercial i els establiments amb margarites i ràfia així com en els elements arquitectònics exteriors i a la imatge gràfica també va voler incorporar la margarida com element comú.

El municipi de Llinars del Vallès, a més, ha estat guardonat amb tres flors d’honor. Altres pobles del Baix Montseny han tingut dues flors d’honor com Arbúcies, Santa Maria de Palautordera i Vilalba Sasserra. Per la seva banda, Vallgorguina ha rebut una flor d’honor.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 4 =