Marihuana en un carro de la compra del supermercat Mercadona situat al Centre Comercial Altrium de Sant Celoni. Això és el que els responsables del centre comercial han assenyalat aquest dissabte a NacióBaixMontseny. Treballadors del supermercat van localitzar una bossa de dimensions considerables que, després de comunicar-ho als gestors del centre, es va avisar els Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec del cas.

Els agents van endur-se tant la bossat com el carro per fer les investigacions pertinents i poder localitzar els autors. De moment, es desconeix si el paquet es va deixar perquè una altra persona el vingués a recollir o bé és que s’ho van oblidar, cosa en principi poc probable.

Aquesta no és la primera vegada que passa un fet semblant al Centre Comercial Altrium. Fa cosa d’un any, ja es va trobar una bossa amb estupefaents al terra d l’aparcament interior-1. Algunes fonts apunten que es podria aprofitar el fet que l’Altrium és un centre de dimensions reduïdes i amb poc trànsit per poder fer “intercanvis” d’aquesta mena.

Comparteix...

Deixa un comentari

16 + vint =