Un grup de manifestants ha tallat l’AP-7 durant una estona a Llinars del Vallès en sentit nord i han cremat pneumàtics en el marc de les protestes contra la cimera hispanofrancesa. Es tracta del segon tall que s’ha fet aquest dimarts en aquesta via, ja que cap a les 9.00 hores mig centenar de persones l’havien tallat a l’altura de la Roca del Vallès. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), la via ja està reoberta a Llinars però els Mossos d’Esquadra la mantenen tallada a la Roca del Vallès i fan desviaments per la sortida 12A cap a la C-35 per tal de regular el trànsit.

Tot plegat està provocant fins a quatre kilòmetres de retencions a l’altura de la Roca i tres a Llinars. A més, la BV-5105 acumula dos kilòmetres de cues en l’enllaç amb l’AP-7 i la C-35 dos més a Santa Maria de Palautordera en sentit Girona.

D’altra banda, el desplegament i el dispositiu per la cimera està provocant retencions també al Baix Llobregat –la reunió se celebra al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)-. Així, per regulació del trànsit s’ha tallat durant una estona un carril a l’A-2 a Cornellà en sentit Barcelona. Això provoca encara més de sis kilòmetres de retencions entre Sant Feliu de Llobregat i Cornellà de Llobregat.

Comparteix...

Deixa un comentari

6 − 1 =