Moldstock Logística ha inaugurat dos centres logístics multiclient als municipis baixmontsenyencs de Santa María de Palautordera i Riells i Viabrea. Aquests dos centres logístics se sumen als altres tres que l’empresa ja tenia l’any passat sumant una superfície global de 20.500 metres quadrats. En concret, les instal·lacions de santa Maria de Palautordera disposen de 2.500 metres quadrats per operar amb empreses del sector de l’alimentació i productes tèxtils.

A Riells i Viabrea també s’ha inaugurat una nau de  2.500 metres quadrats annexats a unes instal·lacions de 6.000 metres quadrats on ja operava Moldstock Logística. Tots dos centres treballen amb tecnologia punta en temes de pal·letització, emmagatzematge i preparació de comandes.

L’empresa ha pres aquesta decisió davant la necessitat de disposar de nous centres per l’increment de la demanda gràcies a la incorporació de noves empreses a la cartera de clients de Moldstock Logística provinents de sectors com la decoració, el parament, la llar, la puericultura o la ceràmica.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × quatre =