Aquest dimecres al matí ha mort en accident laboral una treballadora de l’empresa CLD, concessionària del servei de neteja viària de Sant Celoni. Els fets han ocorregut poc abans de les 8 del matí en el carrer Germà Emilià. Per causes que encara es desconeixen, la treballadora ha quedat atrapada per la màquina escombradora que li ha causat la mort.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat la Policia local, bombers, del sistema d’emergències mèdiques i agents del cos dels Mossos d’Esquadra, l’alcalde de Sant Celoni i regidors del consistori. S’han activitat mecanismes de suport a la resta de treballadors de l’empresa i a la família.

El consistori lamenta profundament aquesta pèrdua i trasllada a la família la solidaritat i el dolor de l’Ajuntament, del personal municipal i dels veïns i veïnes de Sant Celoni. Com a mostra de condol, es farà un minut de silenci abans del Ple municipal convocat per demà dijous 6 de juliol i s’ha penjat un crespó negre al balcó de l’Ajuntament.
 
Per la seva banda, el sindicat CCOO ha fet un comunicat lamentant l’accident. A més de transmetre el condol a la família tambér ha demanat una investigació dels fets i demana que es prenguin les mesures necessàries per a q2ue aquests fets no tornin a passar.

Comparteix...

Deixa un comentari

un × dos =