Jordi Fernàndez va morir dijous i avui l’Envelat de Palau s’ha emplenat per dir-li un emotiu últim adéu

Emotiu comiat el que ha rebut avui aquest matí, Jordi Fernàndez, que durant set anys ha estat el cap del Parc de Bombers Voluntaris de Santa Maria de Palautordera, càrrec que va deixar el mes de gener d’aquest any. L’acte s’ha celebrat a l’Envelat que s’ha emplenat del tot per dir l’últim adéu al bomber palauenc . “No hem pogut reprimir les llàgrimes d’emoció”, ha explicat Javier Gutiérrez, actual cap dels bombers palauencs. Jordi Fernàndez, ha donat el seu cos a la ciència, va morir dijous passat.

La trentena de bombers voluntaris de Santa Maria de Palautordera el mateix dijous, quan la situació ja era irreversible van fer-li costat a casa seva i encara el van convèncer perquè fes una darrera volta de comiat amb el camió “entre tots el vàrem carregar, són moments emotius quan saps que perds un amics”, diu Gutiérrez.
L’acte d’avui a l’Envelat no ha estat un funeral, ha estat un comiat tal com era el seu desig. L’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, ha estat el primer en parlar recalcant l’estima que Jordi Fernàndez tenia per Palau. També hi han estat presents representants del Departament de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments i alcaldes de poblacions veïnes. Especialment emotiva ha estat la intervenció del seu fill de dinou anys que també l’hi ha dedicat una cançó tocada amb la guitarra.

El comiat s’ha tancat amb un minut de silenci fora l’envelat al costat dels camions del parc i l’agraïment de la família.

20 anys de bombers a Palau

El 23 de juny de 2012 el Parc de Bombers Voluntaris de Santa Maria de Palautordera va fer vint anys. L’ acte central de celebració el va presidir l’aleshores conseller d’Interior, Felip Puig. Va ser una de les darreres aparicions públiques de Jordi Fernàndez que en el seu parlament va destacar “la importància per un municipi com Palau de disposar d’un servei d’aquestes característiques”.

Un dels seus darrers serveis al municipi ha estat impulsar, juntament amb els també bombers voluntaris Javier Gutiérrez i José Luís González, l’Associació de Protecció Civil de Palautordera per donar suport a l’Ajuntament i la Policia Local en casos puntuals.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats