Els Mossos d’Esquadra de Sant Celoni conjuntament amb les policies locals de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera han localitzat diverses substàncies d’haixix i marihuana i han comissat una arma blanca. Els fets són de dimarts passat 2 de febrer, al voltant de les vuit del vespre, quan es van establir diversos controls a l’espai públic en zones com l’aparcament de la Forestal i l’estació de Renfe, a més d’una inspecció administrativa en un local d’alimentació proper a l’estació ferroviària de Sant Celoni.

Precisament, va ser durant la inspecció al local que es van trobar les substàncies estupefaents i es va comissar l’arma blanca i també peces d’haixix. Es dona la circumstància que el propietari del local és reincident i té antecedents per infraccions administratives i tinença de substàncies estupefaents i possessió d’objectes sostrets per a la seva venda, per la qual cosa se li van obrir diligències penals.

En total es va identificar a una vintena de persones i es van tramitar denúncies per tinença d’estupefaents. A l’operatiu també hi va participar la unitat canina de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera.

Control de Mossos i Polices locals. Foto: Mossos Esquadra

Comparteix...

Deixa un comentari

vint + 11 =