La presidenta adreçarà la conferència “50 anys de compromís i un nou repte de futur”
 

Muriel Casals, a la seu d’Òmnium Cultural

Òmnium Cultural del Baix Montseny ha programat per avui aquest vespre del 29 de juny un acte per commemorar els 50 d’anys d’Òmnium, a la sala petita de l’Ateneu en el qual es comptarà amb la presència de la presidenta, Muriel Casals, que adreçarà als assistents una conferència amb el títol “50 anys de compromís i un nou repte de futur”.

Seguidament la Coral Briançó interpretarà: La Cançó del Faroner i la Cançó del Fruiter amb textos de Miquel Desclot i harmonitzades per Josep Vila i Casañas, actual director de l’Orfeó Català. També del mateix autor, interpretaran una part de El Mirador, una fantasia simfònica-coral basada en melodies tradicionals catalanes, obres totes elles per a cor mixt i piano.

Enguany es celebren els 90 anys de Manuel Oltra. Oltra ha escrit una gran varietat de música, que abasta la pràctica totalitat dels gèneres concertístics. En commemoració del seu aniversari, interpretaran La sardana, l’Oreneta de Queralt i 10 Cançons Tradicionals Catalanes, també per a cor mixt i piano, harmonitzades per ell mateix.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats