A partit d’aquest diumenge 3 de febrer i durant tots els diumenge del mateix mes l’Ateneu Popular de Vilamajor posen en marxa el 1r Cicle de Cançó d’Autor/a: “No Callarem” amb la finalitat de donar suport i ser l’altaveu d’aquest gènere musical que aporti autenticitat amb la creació “des d’allò personal i íntim i que sigui, com ha estat tradicionalment, un altaveu dels clams populars contra el poder i la injustícia social”.

Amb aquests propòsits l’Ermita de Sant Lleïr i el Patronat de Sant Antoni de Vilamajor seran els escenaris on a les 12 del migdia se celebraran els quatre concerts que l’organització qualifica de “propostes musicals fresques, actuals i de molta qualitat”. El títol del cicle té una relació directe amb els temps que corren, amb el protagonisme que va tenir l’any passat el conflicte entre la llibertat d’expressió i la repressió de l’Estat (contra rapers, tuitaires, humoristes, periodistes, una llarga llista d’activistes socials, llibres…).

L’aportació econòmica per assistir als concerts serà a taquilla inversa, això vol dir que cada persona assistent aportarà el que pugui/vulgui. Els diners recollits aniran íntegrament per als artistes, a qui des de l’Ateneu se li assegura un mínim de diners.

Els concerts

Diumenge 3 de febrer: Sílvia Tomàs Trio
Sílvia Tomàs Trio el formen la cantautora Sílvia Tomàs amb els músics i amics Guillem Boada (teclat) i Mateo Martínez (guitarra).
A l’ermita Sant Lleïr

Diumenge 10 de febrer: Ual·la!
Format pel binomi artístic d’en Modesto Lai (guitarra, piano i veu) i l’Alba Rubió (veu i percussió).
A l’ermita Sant Lleïr

Diumenge 17 de febrer: Paradoxus Luporum
Sergio Torres, de Carabanchel (Madrid)
A l’ermita Sant Lleïr

Diumenge 24 de febrer: Sisu
Sisu Coromina acompanyat dels músics Genís Figa, Antonio K. Puertas i PrimoZon-g.
Al Patronat

Els quatre participants d’aquest primer cicle van posar la veu a “Perseguidas“, cançó-videoclip col·lectiva de cantautores, cantautors i una poetessa dins el marc de la campanya No Callarem.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

18 + sis =