L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a fi de promocionar la premsa local i comarcal del territori, convoca la tercera edició del Premi Premsa Comarcal a la Solidaritat, destinat a estudiants d’ESO i Batxillerat de Catalunya del curs 2023-2024.

El concurs premiarà reportatges elaborats per estudiants sobre solidaritat. Entenent per solidaritat, els valors que ajuden a una convivència igualitària entre les persones i col·lectius de diferent índole. Els reportatges poden incloure entrevistes, investigació o històries de proximitat

Els premis tenen una dotació de 3.500 € que es reparteixen en diferents categories. Una part del premi va destinada a l’alumne guanyador en forma d’una targeta moneder, i l’altra a una entitat sense ànim de lucre que hagin escollit els estudiants previament.

Període de presentació de treballs finalitza el dimecres 28 de febrer del 2024. El lliurament dels premis es farà en la Festa dels Premis de la Premsa Comarcal que es celebrarà a finals del primer semestre del 2024. Els treballs premiats es difondran als espais web de l’ACPC www.premsacomarcal.cat , www.catalunyanews.cat i els mitjans associats a Premsa Comarcal que vulguin fer-ne difusió.

Us annexem les bases de la convocatòria. 

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × 4 =