Per Gemma Garcia Grau

És molt important saber a qui tens al teu costat La persona que t’estima de veritat o la que només li interessa cumplir amb la diversitat. Cada dia no saps com, però acabes amb aquell mal de cap.

No deixa de ser cruel, la infidelitat que aposta és com un duel. Aquells qui expressen la paraula clau, “ESTIMACIÓ”, només volen el contacte sexual. Amb la fredor de la seva determinació , opinen com insertar el control per possessió.

Al mentider se l’enxampa. Al principi, et quedes encolat com el corrent elèctric de la rampa. Escoltes com xiuxiueja les seves paraules i té les creus ingenuament. Utilitza el seu sermó amb enganys i plans de futur inexistents i falsos, manipulant la il·lusió i motivació en tot manament.

La qüestió, és quan finalment, prens l’essencial decisió. Passant els anys, vas observant la continuitat de tots aquets actes i t’adones, que arruinar-se per sentiments negatius és el procediment infalible alhora d’aprendre a equivocar-se, amb la successió de tots aquests contractes.

Poc a poc, el nostre temps complaent i apreciat, ens recopil·la a reclamar el positivisme sentimental. Juga a favor de la derrota passional contribuint a retrobar-se introspectivament, en un òptim estat. Ens impulsa a conèixer el fracàs, per a crèixer amb madurès i assertivitat.

Sensiblement,

Gemma

Comparteix...

Deixa un comentari

18 − 10 =