L’empresa de pastisseria Rodellas de Sant Celoni ha rebut el premi Innoval, a la millor innovació en la categoria de canal impuls, amb CONÜS, petits mini cons de galeta farcits de xocolata i praliné, elaborats amb recepta pastissera i un format que és com la part final del gelat. El guardó l’ha recollit en el marc dels premis Innoval, que organitza la Fira Alimentària, i que reconeixen els productes que suposen una autèntica innovació en el sector alimentari.

CONÜS és un producte artesà i versàtil que es comercialitza en tot tipus d’establiments com botigues d’alimentació, supermercats, hotels, restaurants, càterings, gelateries, pastisseries, fleques, benzineres, lots o canals de vending. “La idea va sorgir fa uns tres anys. A molta gent ens entusiasma la part final d’un gelat i després de donar-li moltes voltes, vam pensar que podíem incloure només aquestes parts finals en un sol pack”, explica Jordi Rodellas, mestre xocolater i propietari. Durant més d’un any van donar forma a tot el projecte a nivell tecnològic, tècnic, màrqueting, comercial i logístic, experimentant i fent mil proves amb diferents xocolates i pralinés.

Rodellas considera que aquest reconeixement suposa un gran salt per una empresa pastissera com la seva, amb poca capacitat per a fer grans inversions en I+D però sempre il·lusionats i amb moltes ganes de provar i presentar coses noves.

L’objectiu és poder expandir el producte, tal com explica el director executiu de Conüs Rodellas, Albert Coll “per nosaltres és important la venda a supermercats i establiments d’alimentació, i cada vegada el percentatge de vendes al canal horeca és mes gran”. Actualment, s’exporta aAndorra, França i Veneçuela i s’està augmentant la capacitat productiva per atendre clients d’altres països com Suïssa, Itàlia, Alemanya, Regne Unit o Puerto Rico, els quals començaran a comercialitzar, aviat, el producte.

Comparteix...

Deixa un comentari

6 − dos =