El pilot de Vallgorguina va punxar una roda a poc del final de la cursa disputada a Lleida i el releguen a la tretzena posició

 

El passat cap de setmana es va disputar al circuit municipal de Lleida, la segona cursa del campionat d’Espanya d’autocròs. Amb 80 inscrits, 44 dels quals eren a la categoria de car cross, van començar els entrenaments, que s’adjudicava el mallorquí Juanjo Moll, seguit de David Masoliver en segona posició i Jordi Puigvert col·locava els seu Speed Car en la tercera posició.

A les classificatòries, Jordi Puigvert va aconseguir dues segones posicions a les seves sèries, cosa que el col·locava a la sisena posició a la línia de sortida de la final, disputada sobre un terreny en estat molt delicat, a conseqüència del reg.

Puigvert va fer una mala sortida, al sortir des de la part molla i perdia dues posicions, passant vuitè la primera curva, després de fer una gran remuntada, a falta de menys de dues voltes i quan lluitava per la tercera posició amb el gallec Sergio Bello, una inoportuna punxada a la roda del darrera, el feia enfonsar-se a la classificació, acabant tretzè, la victòria era per a Juanjo Moll, seguit dels gallecs, Maikel Vilariño y Sergio Bello.

La propera cursa a la qual participarà el pilot de Vallgorguina serà puntuable pel campionat de Catalunya a Masquefa el dia 5 de maig.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats