Fer més segura la carretera C-35 entre Sant Celoni i Riells i Viabrea és un objectiu de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, el director general d’Infraestructures, Xavier Flores, en manifestacions a Catalunya Ràdio ha dit que es construirà un tercer carril en l’enllaç d’aquests dos municipis del Baix Montseny. S’estima que actualment aquesta via, de dos carrils, suporta un trànsit de 22.000 vehicles diaris i els accidents són constants, tal com hem vingut informat a www.laviladigital.com, alguns dels quals mortals.

La idea de la Generalitat de Catalunya és transformar aquest tram en un tipus de circulació de 2+1, és a dir alternant les dues direccions, dos carrils per sentit i l’un en l’altre, separats per una barrera, per a evitar els xocs frontals. La licitacuó podria fer-se en el primer trimestre de 2020.

Aquest sistema  de 2+1 no és nou i ja s’aplica en diverses carreteres molt transitades i segonsd el director general proporciona una seguretat similar a una autovia i a més suposa un menor impacte ambiental i una construcció més econòmica.

Comparteix...

Deixa un comentari

15 + deu =