L’emissora municipal de Sant Celoni engegarà la nova graella amb algunes novetats. “El cafè de .7 Ràdio” omplirà les nits del divendres quinzenalment amb un magazine on s’abordaran temàtiques d’actualitat, filosòfiques i del món del dret. Es recupera l’espai de les estrenes cinematogràfiques al programa “.7 i acció”. “Molta merda!” s’emetrà el primer dimecres de mes amb el repàs de les cartelleres teatrals tant de Barcelona, Granollers i dels escenaris de les rodalies de Sant Celoni.

Alguns dels programes habituals comptaran amb canvis: el “Denominació d’origen” canvia de conductors i ara el dirigiran la Laia Coll i en Guillem Calvet, mentre que el “Viure des de l’essència” amplia el seu ventall de col·laboradors-especialistes. Es manté el “Tirant de llibres”, “Contes per somiar”, “El megàfon” amb en Carles Alfaras i el programa d’actualitat esportiva celonina “Pòdium”.

Pel que fa als espais que complementen L’Info 7, segueix el “Microtango” amb l’Enrique Telleria, el “Bombolles de salut” amb la Mentxu da Vinci i les recomanacions literàries de les llibreries del poble. S’hi sumen “De dia a dia” per saber quins dies mundials i internacionals se celebren i es relacionaran amb una cançó. A “Cabell d’àngel” s’explicaran consells per mantenir un cabell sa i a la moda.

També es comptarà amb espais reservats per programes especials i per emetre els treballs de “Les escoles a la ràdio”, així com els plens municipals.

Continuen els espais informatius amb els Info 7 i les agendes culturals a les 8.00h, 13.30h i 20.30h i els butlletins horaris.

L’emissora municipal té les portes obertes a tothom qui vulgui fer ràdio. Les persones que ho desitgin poden escriure a radio@santceloni.cat

Tots els programes a la carta
Des del Servei a la carta, en qualsevol moment els oients es poden descarregar i escoltar els programes de la graella actual i també de les darreres temporades. I per escoltar en directe Punt 7 ràdio, a més del 107.7 de la FM també es pot fer per Internet,  només cal clicar aquí.

Comparteix...

Deixa un comentari

9 + 14 =