L’empresa de Sant Celoni Recuperacions Masnou (RECUMAS) ha denunciat aquesta setmana que des de fa quatre anys hi ha aparcat un camió davant de l’empresa, al carrer Rec del Molí al polígon industrial Molí de les Planes, immobilitzat amb un parany que en el seu dia hi van col·locar, per ordre judicial, els Mossos d’Esquadra

Tal com informa l’empresa la gestió per resoldre la retirada del camió és impossible i ningú se’n fa responsable. A més, ha assenyalat que actualment es troba parcialment desmuntat, amb el perill que comporta que caiguin els laterals en qualsevol moment, els olis que està perdent actualment arriben ja al clavegueram i la brutícia generada arriba  a la porta de les seves instal·lacions, i “ningú es vol fer càrrec tampoc de la neteja”, es lamenten des de l’empresa.

L’altre problema afegit, remarquen, es que hi viuen persones i aquest fet comporta que atrauen altres persones “agressives i molt problemàtiques al seu voltant, cada cop mes nombrós i les conseqüències les patim nosaltres”.

També manifesten que els fets son coneguts tant pels Mossos d’Esquadra com per l’Ajuntament de Sant Celoni, “sense cap resposta de solució”. L’empresa expressa el seu desencís perquè no es troba cap via de solució i fa una crida pública perquè algú els faci saber quin és el procés que s’hauria de seguir per agilitzar aquest tema cada vegada mes extrem i que com a mínim es procedeixi a la neteja de la zona.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres − un =