Han rebut el V Premi de la Revista Cultural Bagant de Santa Maria de Palautordera que edita l’Associació Frederica Montseny

Més d’un centenar de persones han emplenat aquest dissabte la sala cultural de l’Esplai en motiu de la VI Festa de la Revista Cultural Bagant que organitza l’Associació Frederica Montseny. En el decurs de la festa es va lliurar el V Guardó Cultural Bagant que es concedeix en reconeixement a qui durant molts anys hagi destacat per la seva tasca en qualsevol àmbit de la cultura de Santa Maria de Palautordera.

Enguany s’ha premiat Rafel Sabé, que ha estat pagès i treballador de la indústria; Rafel Agustí que en la seva vida professional sempre s’ha dedicat a la pagesia i la ramaderia; i Josep Ribas, que ha estat paleta. L’Associació Frederica Montseny ha valorat el bagatge cultural a nivell de carrer i la importància de la història oral que cadascun d’ells transmet.

La festa de la revista Bagant tanmateix va comptar amb l’actuació de Claret Papiol que va fer passar una molt bona estona a tots els assistents a l’acte i la presentació de la pel·lícula de Jordi Vilar “El pas de la gent”, la 2a part de la Història de Palau. També van intervenir  en el acte Xaro Mallo, Eduard Claver, Josepo Huguet, Núria Pinyol, Mercè Esteve i Gabriel Ramírez.

L’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, va tancar l’acte destacant el paper cultural que desenvolupa l’Associació Frederica Montseny i la revista Bagant, la qual cosa es nota amb la resposta del públic en totes les activitats que organitza elevant el nivell cultural i l’autostima del poble amb una clara voluntat de sumar esforços conjuntament.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats