“En aquestes eleccions municipals del 28-M ens hi juguem molt, perquè alguns van amb propostes per fer el dia a dia, per fer favors per guanyar vots. Nosaltres anem a pensar el futur de Sant Celoni i la Batllòria”, aquestes van ser algunes de les frases pronunciades per Raül Garcia, candidat a renovar l’alcaldia de Sant Celoni i la Batllòria, en el primer gran acte de Junts de la campanya electoral de les eleccions municipals 2023, una arrossada al gimnàs de l’Institut Escola Pallerola amb l’assisatència de més de dues-centes persones.

Va recordar que la legislatura que s’acaba ha estat clarament marcada pel Gloria i, sobretot per la pandèmia de la Covid-19 “ja podem tenir molt projectes pensats per al municipi que ho has de reformular tot. Em sento orgullós d’haver estat a les verdes i a les madures, perquè el nostre principal projecte és servir a la gent, ser-hi sempre.”, va manifestar el candidat de Junts.

En clau de futur Raül Garcia assegura que vol seguir governant perquè Sant Celoni té molt potencial i hi ha molta feina per fer.  En aquest sentit, posa en valor els dos eixos naturals que representen el Pertegàs i la Tordera per on girarà bona part del que des de Junts se’n diu reconnectar amb l’entorn i potenciaraaa-lo com a signe d’identitat “un entorn natural, amb un espai públic més bonic, amable, cívic i sostenible. Som capital del bosc”. Entre els projectes crear una anella verda Tordera – Pertegàs com un autèntic eix verd del municipi.

Un futur que també estarà marcat pel POUM, amb participació ciutadana per tal de definir el Sant Celoni i la Batllòria dels propers trenta anys “ja patim prou una mala planificació dels equipaments públics, cal veure el futur del municipi amb una nova mentalitat”, remarca Garcia.

L’alcaldable de Junts reconeix que es té un deure pendent amb la gent jove i per això es vol crear la regidoria de joventut com a eina per vehicular les polítiques juvenils de manera transcersal amb la participació dels joves i també s’ha previst un nou casal per a joves i entitats a l’actual Esplai, una vegada alliberat, a banda de seguir millorant l’oferta formativa formal i ocupacional.

Raül Garcia ha aprofitat l’acte d’aquest dissabte per anunciar les propostes de millora dels carrers, els nous equipaments previstos, l’esport, la cultura com a eix vertebredor i el suport al projecte de vida de les persones i la generació de progrés i oportunitats. Per a la Batllòria entre les propostes s’imposa l’execució de les obres de substitució de les canonades de la xarxa d’aigua potable per assegurar-ne el subministrament i el seguiment de l’execució de les obres del carril bici i millora de la C-35 amb Sant Celoni. També va refermar el seu compromís amb el país.

A l’acte hi han estat presenta David Saldoni, secretari d’organització de Junts per Catalaunya i l’alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, que deixa el càrrec després de setze anys acompanyat de la candidata de Junts, Mercè Llistosella.

Comparteix...

Deixa un comentari

7 − 4 =