L’Ajuntament de Sant Celoni farà una cessió anticipada dels terrenys al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per a la construcció del futur nou parc de bombers. L’espai on és previst que s’ubiqui és el de Ca l’Alsina Nou, situat entre l’empresa Arkema i la rotonda de l’entrada a l’autopista AP-7.

L’alcalde de Sant Celoni i candidat a revalidar el càrrec, Raül Garcia, ho ha fet públic aquest dijous en l’acte de presentació del programa electoral de Junts. En aquest sentit, va explicar que el Departament d’Interior fa plans quinquenals i si no tenen els terrenys abans que no es tanquin els plans és molt complicat poder tirar endavant la construcció. Garcia va remarcar que són coses que no es veuen, però urbanitzar aquest espai suposarà una inversió del voltant de quatre-cents mils euros, “un pas necessari per disposar d’un nou parc de bombers i ara és l’hora”.

En l’acte d’aquest dijous el candidat de Junts va dir que el programa electoral és un full de ruta que s’ha preparat per encarar els reptes que tenen Sant Celoni i la Batllòria en el proper mandat 2023-2027. Raül Garcia va tornar a posar en valor la necssitat que té el municipi de reconnectar amb l’entorn i, en aquest punt “el nou POUM en serà una oportunitat perquè s’haurà de tenir present la participació ciutadana, per tal de definir el Sant Celoni i la Batllòria del futur”.

Un programa amb l’eslògan En Positiu que té com a eixos fonamentals els joves, la millora i embelliment de l’espai públic, les noves i millors zones de jocs i parcs infantils, fer realitat el casal de la gent gran, la piscina descoberta, les millores en equipaments esportius, la sostenibilitat com a prioritat, les polítiques actives per ajudar a generar feina i oportunitats i completar els equipaments necessaris de la Batllòria. també el treball en xarxa amb tota la ciutadania i el compromís insubornable amb la llengua i el país.

Comparteix...

Deixa un comentari

15 − quatre =