El grup amateur Rebrot Teatre de Sant Celoni estrena una peça fresca i innovadora d’Oscar Wilde al Teatre Municipal Ateneu els dies 9 (20h) i 10 d’abril (18h), amb la direcció de Quim Motger i la direcció musical de Dani Morales. El repartiment d’actors i actrius el formen Oleguer Garcia, Roger Vila, Clàudia Díaz, Clara Deulofeu, Helena Novell, Mercè Arola, Xavi Vulart, Víctor Velasco.

La importància de ser Frank gira al voltant dels dos protagonistes, John i Algernon, i el seu alter ego fictici, Frank. Els embolics amorosos d’aquests joves anglesos i les seves dobles vides per fugir dels lligams imposats per la societat són el punt de partida d’aquesta elegant i divertidíssima comèdia. L’amor, el desig, els límits, l’autocensura, la identitat i la llibertat individual per sobre de la col·lectiva són només alguns dels temes que Oscar Wilde aborda i que, de forma visionària, trobem tan presents en la nostra quotidianitat en ple segle XXI. Un clàssic teatral actualitzat amb un to despreocupat i original que culmina amb una composició musical refrescant.

Les entrades (12 euros) ja es poden comprar per internet a www.rebrotteatre.cat  i de manera presencial el dissabte 2 d’abril a la Plaça de l’Església de Sant Celoni. A taquilla 1 hora abans de la funció. Durada de l’obra 105 minuts.

 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × quatre =