Els visitants podran tornar a tastar l’arrosssor, un plat típic de les masies

Arriba de nou la fira de les masies de riells que en aquesta edició de 2013 ja serà l’onzena que es porta a terme. Durant tot aquest cap de setmana s’acollirà un seguit d’activitats d’arrel tradicional, jocs de sempre, recuperació del llegat cultural i gastronòmic i gresca. Un dels plats forts de l’edició tornarà a ser la trobada de riellencs i riallenques que vivien al municipi abans de l’any 1970, una iniciativa que es va encetar en l’edició de l’any passat.

La trobada és prevista per a les 12 del migdia i s’espera que aquests antics vilatans portin fotografies antigues per fer-ne un recull. De fet, aquest mateix dissabte a la tarda s’inaugurarà una exposició de fotografies antigues, just després de la projecció del video “Toldrà in Riells del Montseny” (1961) una filmació de concerts a Riells del Montseny de Joan Capdevila i Nogués.

A destacar també l’encesa de la foguera màgica de Sant Isidre i la cuita de l’arrossor que es farà diumenge, un plat típic de les masies a base de farina de blat de moro barrejat amb aigua o caldo que també es podia adobar amb cansalada o peltruc.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats