La Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, ha inaugurat el nou magatzem que ha construït Salicru al costat del seu centre de producció de Santa Maria de Palautordera amb l’objectiu d’acollir les funcions de logística, emmagatzematge, inventari i distribució dels seus productes.
 
La construcció d’aquestes noves instal·lacions ha suposat una inversió inicial de 2 milions d’euros i la creació de cinc nous llocs de treball. Amb una superfície de 2.500 metres quadrats, el nou edifici tindrà capacitat per a albergar uns 3.000 palets amb productes preparats per a la seva distribució al mercat nacional i internacional.
 
Amb la finalitat d’optimitzar el seu rendiment, Salicru utilitzarà tecnologies de business intelligence, implementant un sistema de gestió de magatzems que dirigirà totes les operatives del nou centre. Aquest sistema s’adaptarà amb facilitat als canvis del negoci, a la incorporació de nous processos i a l’augment de la demanda i les vendes.
 
La construcció d’aquest modern edifici permetrà l’alliberament de 900 metres quadrats del centre productiu, un espai que es destinarà a ampliar les zones de producció per a augmentar la seva actual capacitat industrial.
 
En el seu conjunt, les instal·lacions de Salicru a la seva seu de Santa María de Palautordera ocupen una superfície de 15.000 metres quadrats, que acullen les activitats productives, comercials, tècniques i corporatives, a més de les de desenvolupament i recerca de la companyia.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × 2 =