El conseller de Cultura Ferran Mascarell l’inaugura aquest dissabte al migdia

Aquest dissabte, 27 d’abril, a 2/4 d’1 del migdia, obrirà oficialment les portes la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor, municipi que fins ara rebia el servei del Bibliobús Montnegre. La nova biblioteca formarà part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i a la seva inauguració hi assistiran el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, el president de la Diputació, Salvador Esteve, i l’alcaldessa del municipi, Maria Lluïsa Berdala.

La nova biblioteca s’emplaça en un edifici de 810 m2 útils obra de l’arquietecte Manel Solà. Es tracta d’un espai de planta triangular, que consta de dos pisos. Inclou una sala polivalent i un pati interior que comparteix amb altres equipaments. Ofereix un fons inicial de 14.250 documents, entre els quals hi ha 12.250 llibres i 2.000 audiovisuals. També té 56 subscripcions a diaris i revistes.

Per a la posada en marxa del nou equipament, la Diputació de Barcelona aporta uns 487.000 euros en concepte d’ajuts a la construcció, adquisició de fons documentals i audiovisuals, així com d’equipament informàtic.

La jornada inaugural, que començarà a les 11h, inclourà diverses propostes festives: tallers, inflables, gegants, diables… Amb aquesta obertura, la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona està integrada per 214 biblioteques i nou bibliobusos, que treballen de forma coordinada i amb uns mateixos estàndards de qualitat per facilitar l’accés a la cultura, el lleure i la informació a la ciutadania de la demarcació de Barcelona.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats