Del 15 al 21 d’octubre es durà a terme la IV edició de la Setmana del Bosc organitzada per l’Ajuntament de Sant Celoni, el Cercle Econòmic i Social del Baix Montseny, l’Associació de Propietaris del Montnegre i el Corredor, i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB, l’ICTA.

El principal objectiu és divulgar i apropar el món forestal a la societat, tenint en compte la situació geogràfica de Sant Celoni, enmig de dos grans parcs, i aconseguir sensibilitzar sobre la importància del bosc i el món forestal.

El programa de la present edició proposa jornades tècniques professionals començant el dilluns 15 amb “La gestió de les castanyedes al Montnegre i Corredor; exposicions ubicades a la Rectoria Vella i a l’Oficina de Turisme; el concurs d’aparadors on el guanyador rebrà un val de 100 euros per gastar-se en qualsevol dels comerços participants; de nou hi haurà el concurs d’ instagram i per culminar la Fira del Bosc durant el cap de setmana del 20 i 21, a la zona de la Rectoria Vella. 

A la fira hi haurà més de 30 estands amb exposició i venda de productes del bosc, tallers per a infants i famílies, música i food trucks. Les entitats que fan possible la Setmana del Bosc tenen la voluntat de posar-lo en valor i tornar-nos-hi a apropar una mica. “Perquè recuperant el seu passat, farem estimulants descobriments; gaudint el seu present, farem créixer els nostres”.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × 1 =