El col·lectiu Els 08470 que aglutina la majoria d’activitats que s’organitzen a Sant Celoni per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha penjat la tradicional pancarta amb la quantitat recollida a la façana de l’Hotel Suís, a la plaça de la Vila. El marcador d’aquesta edició 2022 s’ha tancat amb 31.367 euros, el segon millor registre que aquest col·lectiu ha aconseguit des que es va impulsar l’any 2010.

Es tracta de la segona millor quantitat recaptada, només superada en l’edició de l’any 2019, en la que ja va ser un èxit de recaptació amb 32.605 euros, als quals s’hi van sumar els diners retornats amb la rifa de Nadal fins arribar a 36.611,50 euros.

El marcador d’enguany, però, encara millorarà una mica més amb el pessic que deixi el I Torneig de Voleibol de Reis que se celebrarà el diumenge 8 de gener al pavelló del Sot de les Granotes. Ho organitza el Club Volei Sant Celoni, des de les 9 del matí fins les sis de la tarda.

En aquesta edició 2022 a Sant Celoni va organitzarmés d’una vintena d’activitats de tota mena com teatre, caminada popular, cinema en versió original, dinar solidari, quina, esports diversos, plantada de gegants, rifes, actuacions musicals, balls i conferències relacionades amb les malalties cardiovasculars.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre + tres =