L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha expressat la seva satisfacció per tal com està funcionant la recollida de poda porta a porta que s’ha posat en funcionament fa poc mes de dos mesos. En aquests primers seixanta dies llargs ja han utilitzat el servei un total de 83 habitatges i s’han recollit 2.700 quilos de restes vegetals, segons que ha informat l’Àrea de Medi Ambient del consistori palauenc.

En aquest sentit, es recorda que es pot recollir gratuïtament un sac especial per a les restes vegetals a l’Ajuntament. El primer sac per cada habitatge és gratuït però a partir del segon, caldrà abonar l’import del seu cost. Els uusuaris han d’omplir el sac i sol·licitar-ne la recollida trucant al telèfon 93 112 00 26 (de 9:30 a 13:30 i de 15:00 a 17:30) i com a molt tard cal avisar dijous de cada setmana. El sac s’ha de deixar davant de casa el divendres al vespre i es passarà a recollir dissabte al matí. Els sacs són reutilitzables.

D’altra banda, l’Ajuntament reparteix el ‘pack’ de tres bosses per a la recollida selectiva de residus, les quals  faciliten tant l’emmagatzematge del residus que es generen a la llar com el seu posterior trasllat als contenidors especials instal·lats als carrers. El color de cadascuna de les bosses coincideix amb les dels tres tipus de contenidors: verd per al vidre, groc per als envasos plàstics i llaunes i blau per al paper i cartró. Es poden passar a recollir per l’Ajuntament.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 + 14 =