El proper 25 de gener de 2021 a les 18 h tindrà lloc el segon esdeveniment empresarial del Baix Montseny en format en línia, que donarà continuïtat a la primera Àgora empresarial de novembre de 2019.

L’Àgora empresarial del Baix Montseny és una iniciativa en el marc del Pla Estratègic, que vol seguir articulant un canal d’interlocució i compromís amb el teixit empresarial en el marc del desenvolupament local del Baix Montseny: una oportunitat per conèixer les demandes del teixit empresarial i donar-hi resposta.

Es farà una taula rodona amb el conseller d’Empresa i Coneixement,  Ramon Tremosa; la secretària general del Gremi de Fabricants de Sabadell,  Núria Aymerich; el director general d’Hidrocolor, Josep Maré; i la directora de TI al sud-oest d’Europa i Turquia de Pepsico, Mireia Vila. El moderador serà el coach i consultor de Recursos Humans, Josep Moulines.

L’objectiu de l’Àgora Baix Montseny és presentar la feina feta al llarg del 2020 i recollir les demandes d’accions a emprendre per al 2021. L’organitza la Comunitat de Municipis del Baix Montseny amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

12 + 20 =