Aquest divendres 15 d’abril s’ha estrenat a Netflix la sèrie Els hereus de la terra, de la qual algunes escenes es van enregistrat el mes de gener de l’any passat al castell d’Hostalric. Es tracta d’una producció basada en les cèlebres novel·les d’Ildefonso Falcones. La sèrie, dirigida per Jordi Frades, s’ha estrenat en exclusiva en aquesta plataforma i després també es podrà veure a Televisió de Catalunya i Atresmedia.

El rodatge va portar al municipi un equip de més de 200 persones. La regidora de Turisme i Patrimoni, Marta Roura, va valorar molt positivament la gravació remarcanata que, precisament, una de les seves principals línies de treball en matèria de promoció turística és “atraure noves producció de pel·lícules, videoclips, sèrie o espots publicitaris”.

Els hereus de la terra és la continuació de La Catedral del Mar, dues sèries basades en les novel·les d’Ildefonso Falcones; i entre el llistat d’actors principals hi ha Yon González (Las chicas del cable), Elena Rivera (Inés del alma mía), Rodolfo Sancho (El ministerio del tiempo), Michelle Jenner (La sombra de la ley), María Rodríguez (Los días que vendrán), Pere Arquillué (La Riera), Manel Sans (Tierra de Lobos), Mercedes León (Veneno) i Natalia Sánchez (El año de la plaga).

La sèrie està ambientada a la Barcelona del 1387 i narra la història d’Hugo Llor, un noi de 12 anys que passa la major part del seu temps al carrer i que té el somni de convertir-se en un artesà constructor de vaixells. Hugo compta amb el suport i la protecció de l’ancià Arnau Estanyol.

Comparteix...

Deixa un comentari

un × un =