L’escola L’Avet Roig de Sant Celoni ha estat l’amfitriona del projecte europeu de mobilitat d’Erasmus +, en el que hi han participat alumnes d’entre 14 i 16 anys de 6 escoles europees: Estònia (2 professores i 4 alumnes), Letònia (2 professores i 3 alumnes), Grècia (2 professores i 3 alumnes), Alemanya (s’ha connectat de manera telemàtica als tallers, ja que, per restriccions COVID, no han pogut viatjar.) i Portugal (2 professores i 3 alumnes).

El projecte porta per nom European Future Skills i té com a objectiu compartir les diverses metodologies que permetran els alumnes participants adquirir les habilitats i competències necessàries per incorporar-se, amb plenes garanties, al canviant món laboral d’arreu d’Europa.

Durant una setmana, els alumnes europeus han fet una estada en famílies acollidores de l’Escola l’Avet Roig i han compartit un programa d’activitats per conèixer el territori i la nostra cultura popular utilitzant l’anglès com a idioma vehicular. Així mateix, alumnes de l’Avet Roig també van fer estades d’una setmana en famílies acollidores dels països participants.

Comparteix...

Deixa un comentari

disset + tretze =