La Sala Bernat Martorell de Sant Celoni acollirà el proper dissabte 26 d’abril dos Tast de Llibres. Per una banda a les 12 del migdia es farà la presentació del llibre Salvador Puig Antich, cas obert  (Angle editorial) amb la presència del seu autor, Jordi Panyella. puig antich
Salvador Puig Antich va ser executat el 2 de març de 1974, ara fa quaranta anys. Amb l’ajusticiament culmi nava un procés judicial que va ser una gran farsa i on es va negar a Puig Antich el més elemental dret de defensa. La manipulació del cas va arribar fins al punt que la justícia militar va permetre a la policia franquista alterar el contingut del sumari fent desaparèixer documents, proves de càrrec que exculpaven l’acusat. El periodista Jordi Panyella ha furgat en el testimoni original i s’ha entrevistat amb desenes de testimonis directes dels fets.
Per altra banda es presentarà, a les 7 de la tarda, el llibre Petit Musée de L’Horitzontale de Michel Butor i Martí Pey, amb quatre galeries: antiguitat, renaixement, clàssica i moderna entretallades amb  preludi, tapes, interludi, aperitiu i postludi.
També s’estrenarà la pel·lícula Butor-Pey, del realitzador francès Jacques de Chavingy. Audició de la música de Xavier de Palau que forma part de l’obra conjunta Sobre l’Estor japonès i exposició de totes les obres conjuntes dels dos artistes.

Comparteix...

Deixa un comentari

17 − un =