Aquest dissabte 18 de novembre té lloc la tercera edició del Dia del Circ a Breda, una jornada en la que el municipi es transforma en un gran escenari amb una extensa oferta lúdica i cultural centrada en els espectacles de circ. Diferents disciplines artístiques es donaran cita a una jornada que any rere any va consolidant-se a l’oferta cultural i d’oci del municipi. Els actes començaran el divendres 17 amb propostes que actuaran com a prèvia del dissabte, jornada on es concentrarà la pràctica totalitat d’activitats. El grup de pallassos Mabsutins i el cantautor Noel Biniés seran els encarregats d’obrir boca a la carpa que s’habilitarà per al Dia del Circ.

El dissabte 18 la programació s’allargarà durant tot i el dia i fins ben entrada la nit a diferents punts del centre del municipi com són el Cercle Bredenc, la Bassa del Molí o el Pati de les Acàcies, entre d’altres. El matí de dissabte estarà més enfocat en la interacció amb el visitant, que podrà participar a diversos tallers d’aprenentatge. Aquests tallers permetran al visitant aprendre a fer diversos números que es veuen a un circ, o altres habilitats com l’elaboració de màscares, o jugar a jocs tant populars com experimentals.
Després d’una pausa per dinar a partir de les 15h començarà la segona part de la jornada amb el gruix d’espectacles programats. Hi haurà activitats per a tot tipus de públic i enfocades cap a diferents vessants artístiques. Propostes que no acabaran fins ben entrada la nit, quan la música esdevindrà la protagonista amb diferents actuacions per a acabar el dia en bona companyia. A més de totes les activitats de dissabte 18, durant el Dia del Circ es podran trobar altres serveis com un mercat d’artesania i Food Trucks.

Ambient en el Dia del Circ de Breda. FOTO: AJB

El Dia del Circ és una iniciativa de l’associació de circ social sense ànim de lucre ‘Contaminando Sonrisas’ i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Breda. Els membres de ‘Contaminando Sonrisas’ han viatjat arreu del món portant espectacles d’arts escèniques a les persones més desfavorides. En els últims anys l’associació ha realitzat projectes a zones com els camps de refugiats sirians de Grècia; països del nord d’Àfrica com el Sàhara Occidental o el Marroc i zones d’Àsia i Oceania com Thailàndia o Nova Zelanda. Els seus projectes es basen en les arts escèniques per a posar un somriure a les persones en situacions desfavorables que visiten en els seus viatges.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × dos =