Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina són els tres municipis del Baix Montseny que participaran, el 14 de febrer, a la campanya #corquecreix, en el Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites (AACIC).

Els tres municipis donaran visibilitat a la realitat d’aquestes persones il·luminant de color vermell espais del poble. D’aquesta manera dimecres de la setmana vinent es podran veure il·luminats de manera solidària espais com la rotonda d’entrada a Sant Esteve de Palautordera, la façana de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i la façana de l’església o de l’ajuntament a Vallgorguina.

A banda d’aquests tres municipis també participen en la campanya el Palau de la Generalitat, el Parc d’Atraccions Tibidabo i 60 ajuntaments més.

Cada any, a Catalunya, neixen uns 600 nadons amb cardiopatia, dels quals uns 200 necessitaran intervenció quirúrgica durant el primer any de vida després del diagnòstic. Les cardiopaties congènites són el grup més freqüent dins el de malformacions congènites, 1 de cada 100 naixements. La cardiopatia és el grup de malformacions congènites amb l’índex més alt d’incidència.

 

 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × 2 =