Un camió va arrossegar i fer caure tres pals del cablejat telefònic situats a la confluència dels carrers Tordera i Besós de la urbanització de Can Puigdemir de Vallgorguina. Aquesta circumstància també va comportar que un autobús del transport públic també col·lapsés amb el cables i malmetés la claraboia del sostre del vehicle. Els fets van passar la tarda de dimarts 21 de novembre i va caldra la intervenció dels Bombers de la Generalitat amb dues dotacions, segons s’ha informat des del cos. Una de les dotacions va venir de Santa Maria de Palautordera i la segona de Pineda de Mar. Totes dues hi van estar treballant un parell d’hores. També s’hi van desplaçar dues dotacionsa dels Mossos d’Esquadra.

Dos dels tres pals tombats van caure a la via pública i el tercer a la tanca d’una casa. Els bombers van haver de tensar el cable i netejar la via pública per poder tornar a la normalitat. Mentre van durar aquestes tasques es van tallar els carrers afectats però, en cap moment es va col·lapsar la circulació de vehicles ja que hi ha vies alternatives, s’ha informat des de bombers.

La companyia telefònica, per la seva banda, ja ha reparat els desperfectes i s’han col·locat tres nous palsa del cablejat.

Comparteix...

Deixa un comentari

un × 2 =