L’equip format per Arlet Ribera (Sant Esteve Palautordera), Arlet Valaciart (Santa Maria de Palautordera), Mar Suárez (Sant Celoni), Marina Mas (Vallgorguina) i Joana Collet (Lliça d’Amunt), representant el club Rítmica CEL de Llinars del Vallès, s’han proclamat aquest cap de setmana campiones de Catalunya en categoria Benjamí B en el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que s’han celebrat a la pista coberta d’Atletisme de Sabadell.

L’equip va fer bons els pronòstics, ja que durant la temporada havien guanyat totes les  competicions a les quals han participat i va aconseguir el títol amb solvència traient a les segones classificades 2.3 punts de diferència.

La categoria de Benjamí B és la prèvia a la competició amb aparells i aquesta victòria les obliga, la temporada vinent, a començar a competir amb la dificultat afegida dels aparells.

En aquesta mateixa competició els equips de les categories aleví A i aleví B del Vallesà Cardedeu, també es van proclamar campiones de Catalunya.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × 2 =