Durant tot aquest matí sis dotacions de Bombers de la Generalitat estan treballant per revisar els punts calents de l’altell i desenrunant la planta baixa d’una nau situada a la confluència dels municipis de Vallgorguina, Vilalba Sasserra i Santa Maria de Palautordera a conseqüència d’un incendi d’ahir al vespre poc després de tres quarts de vuit. L’incendi no ha provocat cap ferit.

Bombers ha assenyalat que l’incendi es va començar en una zona de vegetació i es va propagar a l’interior d’una nau, al terme municipal de Santa Maria de Palautordera, a tocar de la carretera C-35. Es va cremar l’altell de fusta, en un lloc de difícil accés. Ahir es van activar una vintena de dotacions que poc s minuts més tard de dos quarts de dues de la matinada tenien el foc confinat.

Les tasques d’extinció s’han realitzat des de l’interior i l’exterior de la nau amb l’autoescala. S’han retirat plaques de coberta de les naus del costat per evitar cap possibilitat de propagació. S’ha obert un finestral a la façana per facilitar l’extinció i la ventilació.

Al lloc de l’incendi també s’hi van desplacar unitats de les Associacions de Defensa Forestal (ADF) de Santa Maria de Palautordera, Llinars del Vallès, Mossos d’Esquadra, Policia local de Santa Maria de Palautordera, Vigilants de Vallgorguina i ambulàncies del SEM. L’alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, també hi va ser-hi present des del primer moment.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × un =