Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny està de celebració. Aquest dissabte 28 d’octubre, amb una exposició a Can Ramis començaran els actes corresponents als 45 anys de la implantació de la institució humanitària a Sant Celoni i, per extensió, a tota la comarca natural del Baix Montseny. L’hora d’inauguració serà a les sis de la tarda.

L’exposició consta de 16 plafons a través dels quals es fa un recorregut pels seus inicis, el lloc de socors, l’accident d’autocar a la carretera de Campins, xoc de trens a Sant Celoni, regulació del transport sanitari la inauguració del monòlit, la inauguració del carrer Creu Roja, la nova seu social, dades der l’assemblea, salut, gent gran, joventut, centre de suport social de Santa Maria de Palautordera, pandèmia de la Covid-19 i l’hospital.

A banda, 7 plafons més faran referència als principis de Creu Roja, al fundador Henry Dunant, Diari de Barcelona, Creu Roja Catalaunya i Creu Roja al món. 

Però aquest no serà l’únic acte de celebració. El divendres 3 de novembre a les sis de la tarda, la Sala Gran del Teatre Ateneu de Sant Celoni acollirà l’acte central on s’espera la presència del president de Creu Roja Catalunya i vicepresident tercer de Creu Roja Espanyola, Josep Quitet, així com els responsables de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny amb el seu president Jordi Garcia que recentment ha estat nomenat membre del comitè provincial, els alcaldes del Baix Montseny i també els socis i sòcies de la institució, als se’ls homenatjarà, juntament amb els voluntaris i voluntàries.

És per això que es fa una crida a tothom qui hi vulgui assistir a emplenar el formulari d’assistència. Actualment, Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny disposa d’una xifra aproximada de 1.900 socis i sòcies i més de 200 voluntaris.

Comparteix...

Deixa un comentari

dinou − 5 =