Tot fa pensar que es tracta d’un estel fugaç de grans dimensions arrodonit per davant i punxagut pel darrera

La veïna de Vallgorguina, Mariona Carbó, assegura que avui cap a dos quarts de quatre de la tarda ha vist al cel una llum molt intensa de color verdós tirant a grogenc a la carretera C61 que va de Sant Celoni a Vallgorguina. Explica que estava conduïnt el cotxe i quan estava a l’alçada del centre caní, en direcció al Montnegre, a uns dos quilòmetres abans d’arribar al centre de Vallgorguina, al cel de cop i volta se li ha aparegut aquesta llum que tenia una forma arrodonida per davant i punxaguda pel darrera. La visió ha durat un cinc segons i recalca que no ha estat un espetec.

Mariona Carbó ha explicat a BaixMontseny.info que l’objecte donava la sensació que queia i que ha estat “impressionant de veure-ho”. Com que no tenia cap explicació sobre el fenòmen per un moment “he pensat que m’havia tornat boja” i, per això s’ha posat en contacte amb el seu amic Abel Queralt, meteoròleg de RAC1 i a partir d’aquí hi ha hagut una mica de rebombori durant aquesta tarda. Tot fa pensar que es tracta d’un bòlid, un estel fugaç que es pot veure de dia i que en el sentit normalment de la paraula no es tracta d’un OVNI.

A més de Vallgorguina també hi ha testimonis que podrien haver vist el mateix fenòmen a la Panadella, Lllagostera, Platja d’Aro, al Barcelonès, a Tiana i també en algun punt del Baix Empordà.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats