Denuncien que en els darrers sis mesos hi ha hagut diversos actes delictius en aquesta urbanització de Sant Antoni de Vilamajor

Veïns Alfou denuncia que dies enrere ha hagut un robatori a la urbanització, concretament a l’avinguda Vilamajor. Els lladres van entrar a una casa dijous de la setmana passada i van trencar la tanca de la finca emportant-se una màquina tallagespes i nombrosos objectes de valor. La propietària ha presentat la corresponent denúncia. En menys de sis mesos hi ha hagut diversos robatoris a la urbanizació d’Alfou, i per aquest motiu alguns veïns demanen contractar una empresa de vigilància privada davant d’aquesta situació.

Tanmateix, volen entrevistar-se amb l’alcaldessa, Maria Lluïsa Berdala, per traslladar-li el problema ja que al seu parer l’ajuntament sempre ha col·laborat de manera eficaç mitjançant la policia local. Els veïns, també exigeixen a l’entitat urbanística que contracti de manera immediata una empresa de vigilància o, en cas contrari, “els veïns optarem per fer grups voluntaris de vigilància a les nits”, segons que s’assegura en un escrit públic de Veïns Alfou.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats